Keberanian Skuad Sukan Komanwel Malaysia Jadi Kritikan Sekreteriat Komanwel!!! fatehah flag 25072014 840 572 100
Skuad Malaysia Mengibar Bendera Jalur Gemilang Separuh Tiang



Glasgow; Skuad Sukan Komanwel Malaysia yang berpakaian lengkap dengan pakaian kebangsaan dan juga uniform rasmi MAS telah mengambil satu tindakan berani mengibar bendera Jalur Gemilang separuh tiang sewaktu perarakan masuk skuad-skuad sukan negara-negara yang menyertai Sukan Komanwel. Tindakan Skuad Sukan Kebangsaan tersebut seolah-olah telah memenangi hati dan simpati penonton di stadium ketika itu.



Salah seorang pelumba basikal negara Fatehah Mustapa yang memegang Jalur Gemilang telah mengetuai perarakan tersebut sewaktu majlis pembukaan Sukan Komanwel tahun ini. Menteri Belia dan Sukan Khairy Jamaludin dilihat tersenyum sewaktu perarakan tersebut. Beliau merupakan individu yang bertanggungjawab mencadangkan agar Skuad Kebangsaan Malaysia memakai uniform rasmi MAS sebagai tanda berkabung dan menghormati MH17.


Idea tersebut bagaimanapun menerima kritikan dari sekreteriat sukan Komanwel kerana syarikat penerbangan Emirates merupakan antara penaja utama sukan Komanwel kali ini. Sekreteriat Komanwel pada asalnya dikatakan tidak membenarkan bendera Jalur Gemilang dikibar separuh tiang namun skuad kebangsaan telah mengambil tindakan berani dengan membawa gunting dan pita pelekat dan menurunkan sendiri bendera tersebut menjadi separuh tiang sewaktu perarakan berlangsung. Tindakan mereka juga telah berjaya memenangi hati rakyat Malaysia yang menonton acara sukan tersebut menerusi kaca televisyen di Malaysia


Dalam berita lain salah seorang pelumba basikal negara Azizul Awang yang popular dengan gelaran the Pocket Rocket Man dikatakan bakal berdepan tindakan disiplin dari pihak penganjur apabila memakai sarung tangan yang bertulis “Save Gaze” dan menunjukkan sarung tangan tersebut di hadapan kamera sebagai tanda sokongan pada Palestine-universitynewscapital.

Category: Update

Ngomong-ngomong soal tante WARNET.me punya koleksi baru nih, koleksi foto toket tante mulus, foto tante yang satu ini bener-bener beda dari yang lain karena foto tante toge yang indah ini saya dapat langsung dari akun facebok dia. Smoga aja dia jadi tante dengan ukuran toket terbaik di blog esek-esek WARNET.me

Penasaran kan seperti apa foto tante toge yang luar biasa ini? cikedot aja gan hehehe….

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget imgx12

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget imgx13

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget imgx14

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget imgx15

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget imgx16

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget img01

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget img02

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget img03

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget img04

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget img05

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget img07

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget img08

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget img09

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget img10

Toket Tante Mulus Banget Toket Tante Mulus Banget img11

Category: Update
Tags:
BLOG TAUHU SUMBAT
Astro Oasis Sahkan Gambar Mayat Dililit Ular Rakaman ‘Tanah Kubur’
Astro Oasis Sahkan Gambar Mayat Dililit Ular Rakaman ‘Tanah Kubur’ Astro+Oasis+Sahkan+Gambar+Mayat+Dililit+Ular+Rakaman+Tanah+Kubur

Stesen televisyen saluran Astro Oasis mengesahkan beberapa gambar jenazah dililit seekor ular yang tersebar dan menimbulkan kekecohan masyarakat merupakan salah satu babak dalam drama Tanah Kubur: Kutuk Azan.

Pengurus saluran itu, Namanzee Harris berkata, gambar tersebut diambil oleh salah seorang krew produksi untuk simpanan pihak Astro, bagaimanapun ia tersebar di laman-laman blog dengan pelbagai cerita yang menimbulkan kerisauan orang ramai.

“Ya, itu merupakan salah satu babak dalam drama Tanah Kubur bagi episod Kutuk Azan, saya juga tidak tahu bagaimana ia boleh tersebar di internet kerana drama itu belum lagi ditayangkan.
<!– more –>
“Penggambaran dilakukan kira-kira tiga minggu lepas di Sungai Ijok, Selangor dan diarahkan oleh Rashid Sibir. Saya juga sudah minta pengesahan tentang gambar itu daripada pihak produksi,” ujarnya .

Namanzee berkata demikian ketika diminta mengulas tentang beberapa keping gambar jenazah sedang disembahyangkan dilingkari seekor ular sawa yang tersebar di internet.

Gambar yang didakwa kejadian benar yang berlaku di utara tanah air itu telah menimbulkan kebimbangkan masyarakat.

Menurut Namenzee, dia pada awalnya turut terkejut apabila menerima kiriman gambar-gambar tersebut daripada rakan-rakannya yang bertanyakan hal itu.

“Beberapa hari lalu mereka ada beberapa rakan yang hantar gambar ini kepada saya, mula-mula saya tengok macam betul tetapi bila lihat betul-betul ia nampak ular itu seperti sudah diatur dan sedia untuk penggambaran.

“Kalau orang luar lihat mungkin akan mempercayainya, lagi pula kononnya ia berlaku pada bulan Ramadan ini,” katanya.

Dalam pada itu, katanya, drama Tanah Kubur: Kutuk Azan itu bakal ditayangkan tidak lama lagi bagi musim ke-12.

Drama tersebut merupakan inspirasi daripada kisah yang diambil pada zaman Khalifah Abu Bakar R.A berkenaan pengebumian seorang lelaki yang telah mengutuk laungan Azan dan mayatnya dibelit oleh seekor ular. Sumber : Cari.com

SUMBER : BLOG TAUHU SUMBAT


Category: Update

Permainan satu ini sangat pas untuk kamu-kamu yang mencintai hal-hal yang berbau pesawat. Dan cocok buat yang dulunya pernah bercita-cita menjadi seorang pilot pesawat namun gagal, he he he. Pesawat yang akan terbang bukan jenis pesawat seperti Lion R atau Sriwijaya Air, atau bahkan MH 17 milik Malaysia.

Pesawat ini berteknologi canggih dan paling mutakhir, karena Indonesia sendiri sepertinya masih belum punya yang jenis ini. Pesawat yang mampu terbang seperti capung atau helicopter ini biasa dipakai oleh tentara-tentara Amerika,sehingga sudah dipastikan kalau V22 Osprey sangat canggih. Dan anda berkesempatan menjadi pilotnya.

Game simulator pesawat diunggulkan dalam hal control pesawat saat menjalani penerbangan. Bagaimana anda menerbangkannya, mendaratkannya, dan menguasai udara adalah bagian penting dari game ini. Misalnya, waktu landing / mendarat, anda harus mengeluarkan roda pendaratan sebelum pesawat menyentuh tanah. Jika gagal, berarti anda tidak memiliki insting seorang pilot. Mari belajar kemudikan pesawat canggih ini.

V22 Osprey: Flight Simulator V22+Osprey+Flight+simulator
V22 Osprey: Flight Simulator V22+Osprey+Flight+simulator+apk
V22 Osprey: Flight Simulator V22+Osprey+Flight+simulator+free
V22 Osprey: Flight Simulator V22+Osprey+Flight+simulator+game
Android 4.0.4 or higher

Category: Update
Rambo The Video Game Reloaded x4
Rambo The Video Game Reloaded - Free Download : Rambo The Video Game Reloaded Merupakan Game yang diangkat dari layar lebar yaitu Film Aksi Rambo. Dengan begitu Game yang satu ini memiliki kesamaan Cerita dan petualangan dengan versi Film nya membuat kita sebagai Rambo melawan Musuh dan menyelesaikan Misi yang ada.
Dengan hampir 16 misi yang ada dan grafik game yang cukup baik membuat game satu ini cukup seru dimain kan.
Berikut Beberapa Screenshot Game :
Rambo The Video Game Reloaded x5

Rambo The Video Game Reloaded x6
System requirements :
  
Operating System: XP or Vista or 7 or 8
Processor: Intel Core , 1,2GHZ CPU Core 2 , Core i3
Memory: 2 GB Ram
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3850
Sound Card: Sound device compatible with DirectX ® 9.0

Dan khusus buat teman-teman yang belum pernah main game seru satu bisa liat trailer berikut ini kok :

Untuk Mendownload Game Rambo The Video Game Klik Disini :


Category: Update
Tags:

Sudah lama WARNET.me tidak menampilkan foto-foto bispak yang sangat banyak dibutuhkan pria hidung belang, jika agan penasaran dengan foto bispak bugil, jangan khawatir saya akan memenuhi permintaan agan semua.

Seperti apafoto-foto bispak kelas kakap yang konon hanya orang-orang yang beruntung saja bisa mendapatkannya? cikedot gan….

Foto Bispak Kelas Kakap Foto Bispak Kelas Kakap img01

Foto Bispak Kelas Kakap Foto Bispak Kelas Kakap img02

Foto Bispak Kelas Kakap Foto Bispak Kelas Kakap img03

Foto Bispak Kelas Kakap Foto Bispak Kelas Kakap img04

Foto Bispak Kelas Kakap Foto Bispak Kelas Kakap img05

Foto Bispak Kelas Kakap Foto Bispak Kelas Kakap img06

Foto Bispak Kelas Kakap Foto Bispak Kelas Kakap img07

Foto Bispak Kelas Kakap Foto Bispak Kelas Kakap img08


Category: Update
Tags:
WinLock Professional 6.22 WinLock+Professional+6.22

WinLock Professional 6.22 - Free Download : Winlock Professional adalah solusi keamanan yang kuat yang memungkinkan sobat membatasi akses ke berbagai sumber daya komputer.
Ini menawarkan semua fitur dari Winlock, ditambah beberapa perintah lanjutan yang menarik bagi daya pengguna Windows dan administrator komputer. Fitur canggih dari edisi Profesional Winlock adalah :
  • Kemampuan untuk menerapkan batasan yang berbeda secara terpisah untuk setiap account pengguna. 
  • Pembatasan yang berhubungan dengan internet.
  • Filtrasi konten website
  • Built-in file encryptor

Selain itu, Winlock dapat dikontrol dan dikonfigurasi dari jarak jauh dengan cara Winlock aplikasi Remote Administrator. Winlock Remote Administrator, solusi keamanan jaringan untuk jaringan Windows. Ini membantu cepat mengkonfigurasi terpencil Winlock klien melalui jaringan, kunci workstation remote, dan menerapkan profil keamanan dengan cara yang mudah menggunakan antarmuka.
Untuk mendownload WinLock Professional 6.22 silahkan klik link berikut :


Category: Update
Tags:


APABILA  BERTUHANKAN NAFSU!!! el


Apabila nafsu menguasai diri, maka hilang lah segala rasa malu.



Malah lebih dahsyat di atas jalan di kawasan letak kereta pun boleh dijadikan tempat pemuas nafsu.


Itu yang berlaku di sebuah kelab malam, El Divino apabila dua pasangan yang mabuk memilih untuk melakukan seks di tempat terbuka dan di atas jalan.


Aksi menjijikkan itu kemudiannya dirakamkan dan ia tersebar luas, dan hanya dalam masa beberapa jam sahaja, orang ramai sudah mengecam pasangan tersebut.


“Manusia tiada malu, ini memang traumatik, jijik’’ merupakan cacian yang dihamun pada dua pasangan berkenaan.


El Divino yang merupakan tempat popular di kalangan pelajar, menjadi tempat clubbing terkenal di Belfast.


Beberapa minggu lalu ia menjadi kecoh apabila imej seorang gadis melakukan oral seks dengan 24 lelaki di situ tersebar luas-pilihananda.

Category: Update


Gadis Ukraine Yang Mencuri Barangan Milik Penumpang!!!


PENCURI JELITA!!! Spoil+curi+barang+mangsa+MH17


Terdapat banyak dakwaan menyatakan barangan mangsa nahas pesawat MH17 yang terhempas selepas ditembak jatuh di Ukraine 17 Julai lalu telah dicuri oleh puak pemisah dan penduduk tempatan.Terbaru, gambar sebatang maskara yang dikongsikan di laman sosial Instagram membuktikan perkara ini memang berlaku.Seorang remaja tempatan sana menggunakan nama “Zolotasya” dikesan memuat naik gambar alat solek dari Eropah berjenama Catrice. Berdasarkan lokasi yang dikongsikan pada sesetengah gambar gadis ini tinggal di Torez, sebuah bandar di Timur Ukraine yang terletak berdekatan lokasi nahas MH17

PENCURI JELITA!!! Curi+barang+mangsa+MH17

PENCURI JELITA!!! Spoil+curi+barang+mangsa+MH17+1


Dalam komen di Instagram yang diterjemahkan, Zolotasya memberitahu maskara itu diberikan kepadanya oleh seorang rakan.

Apabila perkara ini tersebar di laman sosial, Zolotasya dikecam ramai rakyat Ukraine. Gadis ini kemudiannya dikatakan mengaku dia berpihak pada puak pemisah pro-Rusia yang turut dikaitkan sebagai pihak yang bertanggung jawab menembak jatuh MH17.

Apa pun, kes kecurian barangan milik mangsa nahas pesawat MAS ini sebenarnya sudah mula disedari oleh banyak pihak termasuk keluarga mangsa.

Antara bukti lain adalah laporan The Daily Mail tentang penggunaan kad kredit milik salah seorang penumpang MH17 yang terkorban didapati telah dilakukan di Ukraine sejak hari nahas berlaku. MN
H

Category: Update
Passcape Wireless Password Recovery Pro 3.3.5.329 Passcape+Wireless+Password+Recovery+Pro+3.3.5.329

Passcape Wireless Password Recovery Pro 3.3.5.329 – Free Download : Wireless Password Recovery adalah utilitas untuk menganalisis keamanan jaringan nirkabel sobat dan memulihkan WPA password / WPA2.
Standar jaringan nirkabel WPA dan WPA2, jika dikonfigurasi dengan benar, memberikan keamanan yang memadai informasi pribadi. Namun untuk menjaga keamanan yang tepat dari jaringan nirkabel, semua komponen dari sistem harus diaudit secara berkala. Wireless Password Recovery tidak utilitas untuk hack password wifi, tetapi memungkinkan sobat untuk menemukan dan mengidentifikasi titik-titik lemah dari jaringan nirkabel sobat, melakukan audit keamanan, memulihkan lupa WPA-PSK (Pre-Shared Key) dan WPA2-PSK password jaringan rumah sobat.
Fitur :
  • Kontemporer, antarmuka grafis disesuaikan.
  • Built-in mendukung untuk pencarian password menggunakan kedua CPU dan GPU daya.
  • Lebih dari 10 jenis password recovery.
  • Audit Lanjutan laporan.
  • Alat tambahan, termasuk utilitas yang kuat untuk membuat dan mengelola kamus. Misalnya, sobat dapat membuat daftar kata sendiri dengan mengindeks file pada hard disk drive.
  • ‘On the fly’ dekripsi dari beberapa hash WPA / WPA2.
  • Mendukung panjang (hingga 255 karakter) password. Namun perlu dicatat bahwa IEEE 802.11 set standar batas sandi berikut : min 8 dan max 64 ​​karakter.
  • Hash password map dari sistem non-kerja operasi, berbagai jaringan kesedihan, log sniffer jaringan, dll
  • Mendukung daftar kata teks dalam ASCII, UNICODE, UTF8, PCD, RAR dan ZIP.
  • Pilihan terbaik daftar kata online untuk serangan kamus (dekat 2 GB).
  • Beberapa fungsi program, seperti mutasi kata, unik. Total jumlah aturan mutasi melebihi seratus lima puluh. Tidak ada aplikasi serupa membawa ini!

Untuk mendownload Passcape Wireless Password Recovery Pro 3.3.5.329 silahkan klik link berikut :


Category: Update
Halaman 1 dari 11912345...102030...Akhir »